Big Brother Albania 7:Live 24 orë në 24 në dy kanalet e dedikuar në Digitalb.

February 21,2014

Big Brother Albania 7:Live 24 orë në 24 në dy kanalet e dedikuar në Digitalb. 

Cilët do të jenë banorët? Sa do të përshtaten me njëri -tjetrin? Cilat do të jenë strategjitë e qëndrimit gjatë dhe të fitores? Aventura e re nga sot, ora 20:50 në Top Channel & Digitalb, me spektaklin e prezantuar nga Arbana Osmani.

Për ata që e kan me CI+ kanalet jan në këto Frekuenca

10886

DVB-S2

Horizontal

30.000

3/5

Për të parë BigBrother ju duhet te keni Aparatin HD ose Modulin CI+ Pairing, të keni abonim Familjar ose Premium dhe te Abononi BigBrother që kushton 20.-CHF

Këtu mund të bëni Abonimin për BigBrother Albania 7

BigBrother 7 - 20CHF
Zgjidhni gjuhën e procedurës së pagesës:
Numri i kartës 014xx... ose 020xx...: