Më të shiturit

Informationen

Na ndiqni në Facebook

Digitalb Satelitore There are 23 products.

Digitalb Satelitore - Paketa Familjare dhe Paketa Premium

Paketa Familjare përmban 64 Kanale

Paketa Premium përmban 72 Kanale

Subcategories

  • Riabonime

    Këtu gjeni abonimet e digitalb. Nëse keni aparat HD dhe kartel nga digitalb mund të zgjidhni abonimin e dëshiruar dhe të shikoni mbi 75 kanale shqip me kualitet të lart HD.

  • Abonues i ri

    Për abonues të rinjë. Këtu përfshihet abonimi, kartela dhe aparati HD

  • Komplet Paisjet

    Përfshihet aboni, antena 80cm(10m kabel, nje LNB single dhe kabel e holle kalues dere apo dritarje), aparati HD dhe kartela Digitalb

per page
Showing 1 - 21 of 23 items
Showing 1 - 21 of 23 items