Më të shiturit

Informationen

Na ndiqni në Facebook

Premium 3 Mujore me FlyBox

Premium 3 Mujore me FlyBox View larger

66

Produkt i ri

Paketa Premium 3 Mujore + Flybox HD

Për këtë produkt ju duhet të keni anten satelitore ose bëni porosin së bashku me anten që mund ta gjeni te komplet paisjet

72 Kanale 
Paketa e abonimit qe ju mundeson te shihni kanalet High Definition (DigitAlb + SuperSport) te platformes, si dhe kanale shqiptare e nder me te zgjedhurit nderkombetare qe transmetojne ne teknologjine Mpeg-4.

More details

240.00 CHF tax incl.

No customer reviews for the moment.

Shëno vlerësimin tënd

Premium 3 Mujore me FlyBox

Premium 3 Mujore me FlyBox

Paketa Premium 3 Mujore + Flybox HD

Për këtë produkt ju duhet të keni anten satelitore ose bëni porosin së bashku me anten që mund ta gjeni te komplet paisjet

72 Kanale 
Paketa e abonimit qe ju mundeson te shihni kanalet High Definition (DigitAlb + SuperSport) te platformes, si dhe kanale shqiptare e nder me te zgjedhurit nderkombetare qe transmetojne ne teknologjine Mpeg-4.

Produkte të tjera në të njëjtën kategori.