Më të shiturit

Informationen

Na ndiqni në Facebook


Alb Media Sat GmbH
Distributor i autorizuar nga DigitAlb, TopAL Tibo
Amir Kërqeli
Freiestrasse 43
8952 Schlieren

Nëse vini direkt të abonoheni apo riabonoheni mund të bëhet pagesa edhe me mastercard dhe visacard(+2.5%) maestro dhe postfinace (+1.5%)
Koha e telefonatave:

e Hëna deri të Shtunën nga ora 10:00 deri 20:00
Të dielen  na shkruani email ose sms dhe lajmrohemi sipas mundesive nga ora 16:00 deri ora 18:00.
Nëse nuk mund të lajmrohemi, sapo të lirohemi ju thrrasim mbrapa.
Faleminderit për mirëkuptim.

Telefon:+41 44 552 06 55

Fax:044 552 06 56

Mobil:076 222 11 10