Më të shiturit

Informationen

Na ndiqni në Facebook

Alb Media Sat GmbH është Distributor Gjeneral i DigitAlb

Ne punojm në këtë drejtim që nga 2002 kur startoj Platforma e parë satelitore Shqiptare AlbaniaSat. Dy vite më vone (2004) kur filloi transmetimin edhe platforma DigitAlb filluam bashkpunimin edhe me këtë platform që arriti shumë deri sot dhe është ndër platformat e para që filloj transmetimin e kanaleve HD, që tani ka afer 20 kanale HD me kualitet të lart që mund të arrihet vetëm me anten satelitore.
Tani kemi filluar bashkpunimin edhe me TopAL, një platform që mundëson transmetimin e kanaleve te digitalb përmes teknologjis së re IPTV (me internet).
Bëjm abonime të DigitAlb Satelitor dhe TopAl (DigitAlb me internet). Shesim paisje satelitore dhe produkte të ndryshme elektronike si pas porosive të klientëve. Bëjm programimin e receiverave të ndryshem si dhe instalimin e antenave satelitore, gjetjen e sinjalit satelitore.


 
Keni ndonje pytje?
Mund të na telefononi në

044 552 06 55

ose

076 222 11 10

nga e hëna deri të shtunën
09:00 deri 21:00