Më të shiturit

Informationen

Na ndiqni në Facebook

Nëse vini direkt të abonoheni apo riabonoheni mund te behet pagesa edhe me master dhe visacard, maestro dhe postfinace

Llogaria në Post
Alb Media Sat GmbH
Freiestrasse 43
8952 Schlieren
Postkonto
85-670658-2

IBAN: CH9109000000856706582


Llogaria në UBS
Alb Media Sat GmbH
Freiestrasse 43
8952 Schlieren

IBAN: CH31 0022 3223 1001 1001 K
BIC: UBSWCHZH80A

Adresa e bankës:
UBS AG
Postfach
8953 Dietikon
Switzerland