Digitalb Kudo 6 Mujore

Digitalb Kudo View larger

75

DIGITALB KUDO

Platforma televizive e të gjithë shqiptarëve, tashmë vjen me një tjetër zhvillim të ri teknologjik. DIGITALB KUDO, është aplikacioni që ju sjell kanalet e DIGITALB në celularin apo tabletën tuaj. Mjaft komod në përdorim.  Tashmë ju nuk do të humbisni asnjë program tuajin të dashur, edhe nëse nuk jeni pranë televizorit. 

More details

49.00 CHF tax incl.

DIGITALB KUDO

Platforma televizive e të gjithë shqiptarëve, tashmë vjen me një tjetër zhvillim të ri teknologjik. DIGITALB KUDO, është aplikacioni që ju sjell kanalet e DIGITALB në celularin apo tabletën tuaj. Mjaft komod në përdorim.  Tashmë ju nuk do të humbisni asnjë program tuajin të dashur, edhe nëse nuk jeni pranë televizorit. Mjafton të shkarkoni aplikacionin DIGITALB KUDO, nëpërmjet Wifi, në mënyrë që të mos konsumoni “internet data” nga operatorit juaj mobile.

Karakteristikat e përgjithshme

LIVE TV, me 33 kanale televizive.

Kanale gjeneraliste, kanale lajmesh, kanale filmash, kanale për fëmijë, kanale dokumentarësh, kanale muzikore dhe kanale sportive.  Së shpejti edhe me kanale të tjera.

Catch Up

Ju mund të riktheheni në kohë dhe të shihni programe që janë transmetuar më parë , deri në 72 orë.

EPG

Çdo kanal ka guiden e programeve, bashkë dhe me sinopsin përkatës.

Parental control

Kontroll prindëror për kufizimin e shikueshmërisë së kanaleve sipas moshës.

Liste favoritesh

Ju keni mundësine të krijoni një grup kanalesh sipas shijeve tuaja.

Së shpejti;

VOD

Remote Control

 

33 kanale televizive

No customer reviews for the moment.

Shëno vlerësimin tënd

Digitalb Kudo 6 Mujore

Digitalb Kudo 6 Mujore

DIGITALB KUDO

Platforma televizive e të gjithë shqiptarëve, tashmë vjen me një tjetër zhvillim të ri teknologjik. DIGITALB KUDO, është aplikacioni që ju sjell kanalet e DIGITALB në celularin apo tabletën tuaj. Mjaft komod në përdorim.  Tashmë ju nuk do të humbisni asnjë program tuajin të dashur, edhe nëse nuk jeni pranë televizorit. 

Produkte të tjera në të njëjtën kategori.