Riabonim Tibo Platinium 12 Mujore + Mobile

Reduced price! Riabonim Tibo Platinium 12 Mujore + Mobile View larger

27M

Me TiBO Premium(Platinium) do te keni mundesi te shihni te gjitha paketat Digitalb Familjare dhe Premium(familjare+SuperSport). + 80 Kanale per te zgjedhur mes shume kategorve gjate 12 muajve.

More details

240.00 CHF tax incl.

-27.272%

330.00 CHF tax incl.

LIVE TV

  • të gjithë kanalet e paketës Premium të platformës dixhitale DIGITALB;
  • kanalet dhe eventet sportive të SUPERSPORT
  • kanalet Shqiptare lokale dhe kombëtare të rajonit
  • Disa kanale Ndërkombëtare.

DIGI GOLD

  • filmat më të fundit të kinematografisë

BIG BROTHER

  • reality show i të gjithë shqiptarëve me 2 kanale live

VOD

  • videotekë personale falas me mbi 1.000 evente

CATCH UP TV:

  • 30 kanale x 1 javë

APK TiBO

  • për 1 smartphone ose 1 tablet brenda të njëjtit abonim ekzistues.

40 kanale të zgjedhura të platformës Digitalb Premium

No customer reviews for the moment.

Shëno vlerësimin tënd

Riabonim Tibo Platinium 12 Mujore + Mobile

Riabonim Tibo Platinium 12 Mujore + Mobile

Me TiBO Premium(Platinium) do te keni mundesi te shihni te gjitha paketat Digitalb Familjare dhe Premium(familjare+SuperSport). + 80 Kanale per te zgjedhur mes shume kategorve gjate 12 muajve.

Produkte të tjera në të njëjtën kategori.