Më të shiturit

Informationen

Na ndiqni në Facebook

Riabonim Tibo Familja Plus 12 Mujore + Mobile TV

Riabonim Tibo Familja Plus 12 Mujore View larger

94M

Përfitoni nga SUPEROFERTAT E FESTAVE të abonimit për 12 muaj.

Shtojini abonimit tuaj edhe shërbimin MULTIVIZION duke përfituar nga oferta e abonimit në “Mobile TV”.

More details

220.00 CHF tax incl.

Abonimi TiBO FAMILJA PLUS PËR TV PËRFSHIN:
 

Shërbimi LIVE TV.

TiBO iptv ofron mbi 130 kanale live dhe TimeShift përmes abonimeve me TiBO box. të gjitha kanalet e paketës fillestare të platformës DIGITALB kanale Shqiptare lokale dhe kombëtare të rajonit kanale ndërkombëtare.

 

Shërbimi VOD FALAS:

 • Videotekë personale falas me mbi 1.000 evente
 • Përditësim i përmuajshëm i eventeve
 • Titra shqip dhe anglisht me përzgjedhje për filmat
 • Shërbimin “Kontrolli Prindëror” për programet për të rritur

 

Shërbimi CATCH UP TV FALAS:

 • Programi i vetë-regjistruar për 30 kanalet më të ndjekura për 7 ditë të kaluara.

 

Shërbimi MOBILE TV PËRFSHIN:

  • ABONIMI PËR “TIBO MOBILE TV” aktivizon shërbimet e aplikacionit “TiBO mobile TV’ në çdo pajisje SMART (mobile, tablet, etj) me internet Wi Fi apo 3G/4G dhe është me OFERTË për klientët e TiBO box të cilët mund të përdorin të njëjtin user si në TV edhe për smartphone ose tablet brenda të njëjtit abonim ekzistues.
  • Aplikacioni shkarkohet falas nga Google Play apo App Store dhe përfshin:

  •     LIVE TV për mobileTV me 40 kanale të platformës Digitalb Premium dhe Supersport
  •     VOD për mobileTV me +1000 evente me titra në shqip apo anglisht, pa asnjë pagesë shtesë të cilat përditësohen çdo muaj.

No customer reviews for the moment.

Shëno vlerësimin tënd

Riabonim Tibo Familja Plus 12 Mujore + Mobile TV

Riabonim Tibo Familja Plus 12 Mujore + Mobile TV

Përfitoni nga SUPEROFERTAT E FESTAVE të abonimit për 12 muaj.

Shtojini abonimit tuaj edhe shërbimin MULTIVIZION duke përfituar nga oferta e abonimit në “Mobile TV”.

Produkte të tjera në të njëjtën kategori.