Më të shiturit

Informationen

Na ndiqni në Facebook

Riabonim Tibo Gold 12 Mujore

Reduced price! Riabonim Tibo Gold 12 Mujore View larger

Produkt i ri

Me TiBO GOLD do te keni mundesi te shihni te gjitha kanalet te Paketes Familjare(nuk përfshin SuperSport) te DIGITALB dhe sherbimin Video ON Demand. 

More details

260.00 CHF tax incl.

-13.333%

300.00 CHF tax incl.

LIVE TV

  • të gjithë kanalet e paketës Familjare të platformës dixhitale DIGITALB;
  • kanalet Shqiptare lokale dhe kombëtare të rajonit
  • shumë kanale Ndërkombëtare.

DIGI GOLD

  • filmat më të fundit të kinematografisë

BIG BROTHER

  • reality show i të gjithë shqiptarëve me 2 kanale live

VOD

  • videotekë personale falas me mbi 1.000 evente

CATCH UP TV:

  • 30 kanale x 1 javë

Nëse shtoni edhe MOBILE TV

APK TiBO

40 kanale të zgjedhura të platformës Digitalb Premium  për 1 smartphone ose 1 tablet brenda të njëjtit abonim ekzistues.

No customer reviews for the moment.

Shëno vlerësimin tënd

Riabonim Tibo Gold 12 Mujore

Riabonim Tibo Gold 12 Mujore

Me TiBO GOLD do te keni mundesi te shihni te gjitha kanalet te Paketes Familjare(nuk përfshin SuperSport) te DIGITALB dhe sherbimin Video ON Demand. 

Produkte të tjera në të njëjtën kategori.