Premium 3 Mujore me miniFlyBox

Reduced price! Abonim Premium 3 Mujore + miniFlyBox FULL HD + SC View larger

51

Produkt i ri

Paketa Premium 3 Mujore + miniFlybox HD + SC

Për këtë produkt ju duhet të keni anten satelitore ose bëni porosin së bashku me anten që mund ta gjeni te komplet paisjet

72 Kanale 
Paketa e abonimit qe ju mundeson te shihni kanalet High Definition (DigitAlb + SuperSport) te platformes, si dhe kanale shqiptare e nder me te zgjedhurit nderkombetare qe transmetojne ne teknologjine Mpeg-4

More details

199.00 CHF tax incl.

-11.00 CHF

210.00 CHF tax incl.

No customer reviews for the moment.

Shëno vlerësimin tënd

Premium 3 Mujore me miniFlyBox

Premium 3 Mujore me miniFlyBox

Paketa Premium 3 Mujore + miniFlybox HD + SC

Për këtë produkt ju duhet të keni anten satelitore ose bëni porosin së bashku me anten që mund ta gjeni te komplet paisjet

72 Kanale 
Paketa e abonimit qe ju mundeson te shihni kanalet High Definition (DigitAlb + SuperSport) te platformes, si dhe kanale shqiptare e nder me te zgjedhurit nderkombetare qe transmetojne ne teknologjine Mpeg-4

Produkte të tjera në të njëjtën kategori.