Premium 12 Mujore + FlyBox + Antena

Reduced price! Premium 12 Mujore + FlyBox FULL HD + Antena + Monoblock 3 satelit View larger

54

Produkt i ri

Paketa Premium 12 Mujore + Flybox HD + Antena me nje LNB

72 Kanale 
Paketa e abonimit qe ju mundeson te shihni kanalet High Definition (DigitAlb + SuperSport) te platformes, si dhe kanale shqiptare e nder me te zgjedhurit nderkombetare qe transmetojne ne teknologjine Mpeg-4 e mund te shihen vetem me dekoderin HD, ofruar nga DigitAlb. 
Eventet sportive në High Definition

More details

450.00 CHF tax incl.

-15.094%

530.00 CHF tax incl.

No customer reviews for the moment.

Shëno vlerësimin tënd

Premium 12 Mujore + FlyBox + Antena

Premium 12 Mujore + FlyBox + Antena

Paketa Premium 12 Mujore + Flybox HD + Antena me nje LNB

72 Kanale 
Paketa e abonimit qe ju mundeson te shihni kanalet High Definition (DigitAlb + SuperSport) te platformes, si dhe kanale shqiptare e nder me te zgjedhurit nderkombetare qe transmetojne ne teknologjine Mpeg-4 e mund te shihen vetem me dekoderin HD, ofruar nga DigitAlb. 
Eventet sportive në High Definition

Produkte të tjera në të njëjtën kategori.