Më të shiturit

Informationen

Na ndiqni në Facebook

Tibo Mobile TV 12 Mujore

Tibo Mobile TV View larger

80

Produkt i ri

Ky Abonim është për mobil ose tablet.
ÇFARË PËRFSHIN TiBO MOBILE TV?
1 kod (user + password) për mobile ose tablet.
+40 kanale TV live mundësuar nga DIGITALB me filma, dokumentarë, muzikë, lajme dhe programe për fëmijë.
Sport live mundësuar nga SUPERSPORT
+1000 filma, me nëntituj shqip dhe anglisht, në TiBO on demand , videoteka për momentin është aktive vetëm tek aparatet android.

More details

99.00 CHF tax incl.

Ky Abonim është për mobil ose tablet.
ÇFARË PËRFSHIN TiBO MOBILE TV?
1 kod (user + password) për mobile ose tablet.
+40 kanale TV live mundësuar nga DIGITALB me filma, dokumentarë, muzikë, lajme dhe programe për fëmijë.
Sport live mundësuar nga SUPERSPORT
+1000 filma, me nëntituj shqip dhe anglisht, në TiBO on demand , videoteka për momentin është aktive vetëm tek aparatet android.

No customer reviews for the moment.

Shëno vlerësimin tënd

Tibo Mobile TV 12 Mujore

Tibo Mobile TV 12 Mujore

Ky Abonim është për mobil ose tablet.
ÇFARË PËRFSHIN TiBO MOBILE TV?
1 kod (user + password) për mobile ose tablet.
+40 kanale TV live mundësuar nga DIGITALB me filma, dokumentarë, muzikë, lajme dhe programe për fëmijë.
Sport live mundësuar nga SUPERSPORT
+1000 filma, me nëntituj shqip dhe anglisht, në TiBO on demand , videoteka për momentin është aktive vetëm tek aparatet android.

Produkte të tjera në të njëjtën kategori.