LNB INVERTO 3 GRAD SINGLE MONOBLOCK 23MM IDLB-SINM61-MNOO3-8PP - 60 MM AUFNAHME

LNB INVERTO 3 GRAD SINGLE MONOBLOCK 23MM IDLB-SINM61-MNOO3-8PP - 60 MM AUFNAHME View larger

32

Produkt i ri

0,2 dB Rauschmass, 3° Abstand

Mundëson pranimin e sinjalit nga 2 Satelita, Hotbird 13°E dhe Eutelsat 16°E ose  Astra 19.2°E dhe Eutelsat 16°E

More details

49.00 CHF tax incl.

0,2 dB Rauschmass, 3° Abstand

Mundëson pranimin e sinjalit nga 2 Satelita, Hotbird 13°E dhe Eutelsat 16°E ose  Astra 19.2°E dhe Eutelsat 16°E

Hauptmerkmale:

- Rauschmass: 0,2dB (typ)
- 23/60mm-Feed Adapter
- geringer Stromverbrauch
- Sehr hohe X-Polarisationsentkopplung
- Grosse Frequenzstabilität

No customer reviews for the moment.

Shëno vlerësimin tënd

LNB INVERTO 3 GRAD SINGLE MONOBLOCK 23MM IDLB-SINM61-MNOO3-8PP - 60 MM AUFNAHME

LNB INVERTO 3 GRAD SINGLE MONOBLOCK 23MM IDLB-SINM61-MNOO3-8PP - 60 MM AUFNAHME

0,2 dB Rauschmass, 3° Abstand

Mundëson pranimin e sinjalit nga 2 Satelita, Hotbird 13°E dhe Eutelsat 16°E ose  Astra 19.2°E dhe Eutelsat 16°E

Produkte të tjera në të njëjtën kategori.