Më të shiturit

Informationen

Na ndiqni në Facebook

Paketa Fillestare 12 Mujore

Paketa Fillestare 12 Mujore View larger

91

Produkt i ri

Paketa me kanale gjeneraliste dhe disa prej kanaleve tematike të DIGITALB, që transmetojnë 24 orë në 24 filma dhe seriale artistikë, dokumentarë,

programe për femijë, muzikë dhe programe shqiptare.

Mundësi e mirë për të shpenzuar sa më pak dhe për të patur programe gjithpërfshirëse.

More details

110.00 CHF tax incl.

Paketa me kanale gjeneraliste dhe disa prej kanaleve tematike të DIGITALB, që transmetojnë 24 orë në 24 filma dhe seriale artistikë, dokumentarë,

programe për femijë, muzikë dhe programe shqiptare.

Mundësi e mirë për të shpenzuar sa më pak dhe për të patur programe gjithpërfshirëse.

No customer reviews for the moment.

Shëno vlerësimin tënd

Paketa Fillestare 12 Mujore

Paketa Fillestare 12 Mujore

Paketa me kanale gjeneraliste dhe disa prej kanaleve tematike të DIGITALB, që transmetojnë 24 orë në 24 filma dhe seriale artistikë, dokumentarë,

programe për femijë, muzikë dhe programe shqiptare.

Mundësi e mirë për të shpenzuar sa më pak dhe për të patur programe gjithpërfshirëse.

Produkte të tjera në të njëjtën kategori.