Më të shiturit

Informationen

Na ndiqni në Facebook

Riabonim Premium 3 Mujore

Reduced price! Premium 3 Mujore View larger

4

Produkt i ri

Paketa Premium (Familjare + SuperSport)

72 Kanale 
Paketa e abonimit qe ju mundeson te shihni kanalet High Definition (DigitAlb + SuperSport) te platformes, si dhe kanale shqiptare e nder me te zgjedhurit nderkombetare qe transmetojne ne teknologjine Mpeg-4 e mund te shihen vetem me dekoderin HD, ofruar nga DigitAlb.

99.00 CHF tax incl.

-17.5%

120.00 CHF tax incl.

No customer reviews for the moment.

Shëno vlerësimin tënd

Riabonim Premium 3 Mujore

Riabonim Premium 3 Mujore

Paketa Premium (Familjare + SuperSport)

72 Kanale 
Paketa e abonimit qe ju mundeson te shihni kanalet High Definition (DigitAlb + SuperSport) te platformes, si dhe kanale shqiptare e nder me te zgjedhurit nderkombetare qe transmetojne ne teknologjine Mpeg-4 e mund te shihen vetem me dekoderin HD, ofruar nga DigitAlb.

Produkte të tjera në të njëjtën kategori.