Më të shiturit

Informationen

Na ndiqni në Facebook

Riabonim Familjare 12 Mujore

Reduced price! Familjare 12 Mujore View larger

17

Produkt i ri

Paketa Familjare

 • 10 Kanale filmash te DigitAlb
 • 5 Kanale femijesh te DigitAlb
 • Kanali T HD I DigitAlb
 • 2 Kanale Serialesh te DigitAlb
 • 7 Kanale dokumentaresh te DigitAlb
 • Kanale muzikore
 • Kanale Lajmesh dhe gjeneraliste
 • Kanale te huaja

180.00 CHF tax incl.

-5.263%

190.00 CHF tax incl.

No customer reviews for the moment.

Shëno vlerësimin tënd

Riabonim Familjare 12 Mujore

Riabonim Familjare 12 Mujore

Paketa Familjare

 • 10 Kanale filmash te DigitAlb
 • 5 Kanale femijesh te DigitAlb
 • Kanali T HD I DigitAlb
 • 2 Kanale Serialesh te DigitAlb
 • 7 Kanale dokumentaresh te DigitAlb
 • Kanale muzikore
 • Kanale Lajmesh dhe gjeneraliste
 • Kanale te huaja

Produkte të tjera në të njëjtën kategori.