Më të shiturit

Informationen

Na ndiqni në Facebook

Riabonim Premium 12 Mujore

Reduced price! Premium 12 Mujore View larger

2

Produkt i ri

Premium përmban Paketën Familjare + SuperSport

75 Kanale
Paketa e abonimit qe ju mundeson te shihni kanalet High Definition (DigitAlb + SuperSport) te platformes, si dhe kanale shqiptare e nder me te zgjedhurit nderkombetare qe transmetojne ne teknologjine Mpeg-4 e mund te shihen vetem me dekoderin HD, ofruar nga DigitAlb.

290.00 CHF tax incl.

-6.451%

310.00 CHF tax incl.

No customer reviews for the moment.

Shëno vlerësimin tënd

Riabonim Premium 12 Mujore

Riabonim Premium 12 Mujore

Premium përmban Paketën Familjare + SuperSport

75 Kanale
Paketa e abonimit qe ju mundeson te shihni kanalet High Definition (DigitAlb + SuperSport) te platformes, si dhe kanale shqiptare e nder me te zgjedhurit nderkombetare qe transmetojne ne teknologjine Mpeg-4 e mund te shihen vetem me dekoderin HD, ofruar nga DigitAlb.

Produkte të tjera në të njëjtën kategori.

Klientët që blenë këtë libër, blenë edhe...